Potada Altyapı Ligi Aile Boyu Sürüyor

Sporda futbol ile başlayan ve (U) diye kodlandırılan altyapı ligleri başta basketbol ve voleybol olmak üzere sporun diğer dallarına da yoğunlaştı. Altyapı liglerinin en cefakâr taraftarı ise sporcuların veliler

SPOR 11.06.2017 15:09:00 0
Potada Altyapı Ligi Aile Boyu Sürüyor

MERKEZ İLÇEYE

DEPLASMAN YAPTILAR

Basketbolda geleceğe dönük en ciddi yatırımlardan birini önce insan üzerine yapan, üç bin kişi kapasiteli yeni spor salonunun da inşaatını sürdüren Çorlu Belediyesi çatısındaki Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün basketbolda U10 ve U11 takımları önceki gün Tekirdağ’a Merkez İlçe deplasmanı yaptı. U10 takımı, Tekirdağ Enerji karşısında hiç zorlanmadan  33 – 5 galip geldi. U11’lerin rakibi ise Tekirdağ Elit 59 Spor oldu.  ÇBSK’li minikler zorlandıkları maçta sahadan 54-51 galip ayrılmasını bildi.

YOLCULADILAR

Takım oyuncuları deplasman öncesi sabah 10.00’dan itibaren Çorlu Belediyesi Spor Salonu’nda toplanıp deplasman hazırlığına başladı. Onlara bu tatlı telaşları arasında anne ve babaları ile kardeşleri de eşlik etti. Çorlu Belediyesi onlar için bu sefer küçük otobüs tahsis edince çocuklar ile birlikte deplasmanda onlara eşlik eden taraftar/veli sayısında düşüş oldu. Büyük otobüs tahsis edilmesi durumunda deplasman maçlarına olan ilginin çok daha yoğunlaştığı bilgi edinildi.

TATLI BİR TELAŞ 

U10  takımlarının teknik direktörü Nurdan Balcı, U11 takımının teknik direktörü Berk Burgaz Bayram ve  altyapı takımlarının koordinatörlüğünü üstlenen, geçen sezon A takımında da antrenörlük yapan Emre Özak basketbolcuları  kısa mesafeli deplasmana hazırlarken onlarla birlikte tatlı telaş yaşandı. Anne ve babaları tarafından da son hazırlıkları yapılıp cep harçlıkları tahsis edilen her iki takımın sporcuları Çorlu’ya maç kazanarak dönerek önce kendilerini, sonra ailelerini sevindirdi.

Haber: Gülay Yiğit SEZEN