Tam Kanto Havasındayım!

Edirne Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü düzenlenen 'Geleneksel Mahallede Ramazan Eğlenceleri, Yıldırım Hacısarraf Mahallesi ile devam etti.

GÜNDEM 7.06.2017 19:59:00 0
Tam Kanto Havasındayım!

Esin Aslan’ın kanto gösterisine 9/8’lik ritimlerde girince ortaya renkli görüntüler çıktı. Mahalle sakinleri Esin Aslan’ı sahnede yalnız bırakmadı. Fasıl dinletisinin ardından kanto gösterisi için sahne olan Esin Aslan, geceye damgasını vuran isimler arasında yer aldı. Aslan, esprileri ve renkli sahnesi ile seyircilere hoş dakikalar yaşattı. Zaman zaman sahneden inen Esin Aslan, kendisine 9/8’lik ritimlerle eşlik eden mahalle sakinlerini sahneye davet etti.

 

SAHNEDE 12’NCİ YIL

 

Yaklaşık 12 yıldır sahne aldığını ifade eden Esin Aslan, Edirne’ye ilk defa geldiğini ve Edirne’yi çok beğendiğini söyledi. Edirne Halkı’nın güler yüzlü olduğunu: esnafın mutlu ve işini de severek yaptığını anlatan Aslan, “Edirne’de Roman havası oynamayı öğrendim. Edirne’de gerçekleştirilen bu proje çok güzel. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı bu konuda kutluyor ve teşekkür ediyorum. Gerçekten en ücra köşelere bile ulaşmış. Edirne Halkı’na Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabını dağıtıyor. Buda benim için çok özel ve çok anlamlı” dedi.

 

Haber  Mensure KARDEŞ