Çarpıp Kaçan Sürücüyü Dikiz Aynası Yakalattı

Tekirdağ'da yolun karşısına geçmek isteyen anneanne ve torununa çarparak ölümüne neden olduktan sonra kaçan sürücüyü dikiz aynası yakalattı.

GÜNDEM 2.06.2017 18:14:00 0
Çarpıp Kaçan Sürücüyü Dikiz Aynası Yakalattı

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Malkara kavşağı yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Zafer (67) ile torunu 7 yaşındaki Eylem Carus'a İstanbul yönünden hızla gelen bir otomobil çarpıp kaçtı. Kazada ağır yaralanan Ayşe Zafer ile torunu Eylem Cerus, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Eylem Cerus, olay günü hayatını kaybederken Ayşe Zafer'in ise dünsabah saatlerinde öldüğü öğrenildi.
 

DİKİZ AYNASI DÜŞÜNCE
 

Polis ekipleri, kazanın ardından kaçan sürücüyü yakalamak için çevredeki MOBESE kameralarından yola çıkarak geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olay yerinde çarpmanın etkisiyle lüks otomobilin düşen dikiz aynasından yola çıkan polis ekipleri, aracın marka ve modelini belirledi. Daha sonra kimliği tespit edilen sürücü B.E., polis ekipleri tarafından iş yerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ