Engellileri Yazıya Resme Döktüler

Çerkezköy OSB tarafından düzenlenen yarışmada Çerkezköy ve Kapaklı'nın liselileri kompozisyonla, ortaokulluları resimle engellileri anlattı. "Hepimiz Birer Engelli Adayıyız" temalı yarı?

GÜNDEM 31.05.2017 21:54:00 0
Engellileri Yazıya Resme Döktüler

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü kompozisyon yarışması sonuçlandı. “Hepimiz Birer Engelli Adayıyız” temasıyla düzenlenen yarışmada iki ilçeden lise öğrencileri kompozisyon, ortaokul öğrencileri resim dalında yarıştı.

 

TEBRİK VE TAKDİR

 

Çerkezköy OSB Başkanı Eyüp Sözdinler konuklara katılımlarından ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında yarışmada derece edinen öğrencileri tebrik etti. Yarışmaya eser gönderen tüm öğrencilere de takdimlerini iletti. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da yarışmanın önemine değinerek Çerkezköy OSB’ye katkılarından ötürü teşekkür dileklerini dile getirdi. 

 

TSD EN ÜST DÜZEY KATILDI

 

ÇOSB Bölge Müdürlüğü eğitim salonundaki ödül törenine ayrıca Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ÇOSB yönetiminden NatanYakuppur, Saim Buyruk, Ahmet Murat Ercan ve  Şükrü Gündüz ileBölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Genel Başkanı Şükrü Boyraz ile şube başkanları Hayrettin Çetinkaya (Çerkezköy) ve Hayati Çakan (Kapaklı) katıldı.

 

Altı Ödül Beş Okula Gitti

 

Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar verilirken, kategorilerinde birinci olan öğrencilerin Okul Aile Birliği banka hesaplarına biner TL yatırıldı. Liselerde üç dereceyi iki, ortaokullarda üç dereceyi üç ayrı okulun öğrencileri edindi. Yarışmanın ekonomik olarak en karlı okulu okul aile birliği kasasına iki bin TL giren Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi oldu. Yarışmada derece edinen eserlerin sahipleri, okulları ve eser rümuzları şöyle:

 

Kompozisyon

 

  1. Abdullatif ÇETİNKAYA – Hacı Fahri Zümbül AL – (Latifi)
  2. Gönül DAYI – Enesler Anadolu İHL – (Kıyısız)
  3. Gül AYGÜN - Hacı Fahri Zümbül AL – (Gülay)

 

Resim

 

  1. Dilara DİNÇ – Kapaklı Belediyesi O.O – (Işık)
  2. Sahra TENEKECİ – Nurullah Narin O.O – (Fikret Mualla)
  3. Eslem ŞENCAN – Tepe O.O – (Rainbow)

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ