Sahte Savcı 56 Bin Lira Çarptı

Edirne'de kendini telefondan savcı olarak tanıtan kişi, bir kişinin 56 bin TL'sini dolandırdı. Dolandırılan İ.Z. isimli şahıs bankadan çektiği 56 bin TL'sini dolandırıcı çetesine kendi elleriyle teslim et

GÜNDEM 29.05.2017 03:15:00 0
Sahte Savcı 56 Bin Lira Çarptı

HEMEN POLİSE BİLDİRDİ


Edinilen bilgiye göre, İ.Z., 56 bin TL'yi bankadan çekip dolandırıcılarla tespit ettikleri yerde teslim etti. Dolandırıldığını fark eden İ.Z., hemen durumu polise bildirdi. Harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları detaylı incelemede dolandırıcıların otomobilini tespit etti. Dolandırıcıların İstanbul istikametine gideceğini düşünen polis, D-100 karayolundan İstanbul istikametinde yol üzerinde bulunan ilçelere bilgi verdi. Şüpheli otomobili polisKırklareliLüleburgaz ilçe girişinde uygulama noktasında yakaladı. Otomobilde T.D., S.A. ve S.S. isimli iki erkek ve bir bayan yakalanırken bayan şahsın çantasında 56 bin TL çıktı. Yakalanan şahısların İstanbul ilinden Z.N. isimli İran uyruklu şahıs ile bağlantılı oldukları ve bu şahıs tarafından Edirne iline gönderildikleri tespit edildi.
İran uyruklu Z.N. isimli şahsın ikameti tespit eden polis, yapılan ev aramasında bir adet çelik kasa bulunarak Edirne'ye getirildi. Z.N. isimli şahsın yakalama çalışmaları devam ederken T.D., S.A. ve S.S. tutuklanarak Edirne Adliyesine çıkarıldı.

 

Haber /  Mensure KARDEŞ