Allıışık'ta Başkan Sözü

Tekirdağ BŞB Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz günlerde Malkara İlçesine bağlı Allıışık Mahallesinde meydana gelen yağmurda tahrip olan tarım ve köy içi arazilerini inceledi. Tahribatın giderile

GÜNDEM 29.05.2017 03:06:00 0
Allıışık

Hafta sonu mesaisine Malkara'nın Allıışık Mahallesinde başlayan Başkan Albayrak'ı Mahalle Muhtarı Hikmet Sözbilir karşıladı. Cuma günü öğleden sonra yaklaşık 1 saat kadar yağan sağanak yağmurun zarar verdiği alanlara bakan Başkan Albayrak'a Muhtar Sözbilir eşlik etti. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Albayrak, meydana gelen olaydan dolayı geçmiş olsun dileğinde bulundu. Mahallenin tahrip olan yerleri ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak gereken her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti.

 

MELİNAY PARK İSTEDİ

 

Allıışık Mahalesi ziyareti sırasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Albayrak, sohbet sırasında minik Melinay Sözbilir'le karşılaştı. Minik Sözbilir Başkan Albayrak'tan mahalleye park yapılamasını istedi. Minik Sözbiliri'in isteği üzerine Başkan Albayrak'ta ilgili daire başkanını arayarak mahallede park yapılmasının talimatını verdi. Başkan Albayrak minik kıza kitap hediye ettikten sonra Hayrabolu ilçesine hareket etti. 

 

ESNAF TURU

 

Başkan Albayrak Allıışık Mahallesi'nden ayrıldıktan sonra Hayrabolu ilçesine geçti. Hayrabolu Meydan'da vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Albayrak, sosyal medyadan kendisine mesaj atan esnaf Ali Bildik'i ziyaret etti. Daha sonra Albayrak, Hayrabolu'da 55 yıldır boyacılık yapan Sosyete Boyacı olarak tanınan Hamdi Aktaş'la karşılaştı. Aktaş'la kısa süreliğine sohbet eden Albayrak, daha sonra aracına binerek Süleymanpaşa ilçesine geçti.  

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ