Hayatı tiyaroydu, tiyatro ile anlattı

Usta tiyatrocu Nilgün Belgün bu sefer kendi hayatını oynuyor. Çerkezköy OSB ev sahipliğinde sahnelenen Aşk ve Komedi kimi zaman hüzne kimi zaman kahkahaya boğdu. Sanatçı en büyük ödülü ayakta alkış

GÜNDEM 25.05.2017 14:00:00 0
Hayatı tiyaroydu, tiyatro ile anlattı

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında bu sefer usta tiyatrocu Nilgün Belgün’i Aşk ve Komedi adlı oyunla ağırladı. Müzikli danslı gösteride sanatçı Nilgün Belgün hayatını, anılarını ve yaşadıklarını kimi zaman hüzünlendirerekkimi zaman kahkahalara boğaraksahneledi.

 

ALKIŞ VE ÇİÇEK

 

 İzleyenlerin ayakta alkışladığı gösteri sonunda protokol tarafından sanatçıya çiçek takdim edildi. ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür eden Nilgün Belgün gördüğü ilgiden dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de, kültür ve sanat etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

 

TAM PUAN ALDI

 

ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler, yöneticiler Fatih Elay ve Saim Buyruk ile Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın ev sahipliği yaptığı oyunu Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal ile birlikte yüzlerce tiyatroseverler keyifle izledi. Oyun tiyatroseverlerden tam puan aldı.