DEVLET VE HUKUK ADAMI NEZAKETİ SERGİLEDİLER

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal'ı makamlarında ziyaret etti.Başkan Albayrak'ı makamı

GÜNDEM 25.05.2017 13:58:00 0
DEVLET VE HUKUK ADAMI NEZAKETİ SERGİLEDİLER

SOHBET ETTİLER

Başkan Albayrak, daha sonra da Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal'ı makamında ziyaret etti. Tekirdağ' yapılan ve yapılacak olan projelerin görüşüldüğü ziyaret, sohbet havasında geçti. Kaymakam Ünal, Başkan Albayrak'a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti. 

DEVLET VE HUKUK NEZAKETİ

Öte yandan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal’ın Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ağırlarken makam koltuğunda değil karşılıklı misafir koltuklarında oturmaları dikkatlerden kaçmadı. Bu tavırlarıylaAbban devlet, Ünal hukuk adamı nezaketi sergiledi.

PROTOKOLDE BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI

VALİ’DEN SONRA, KAYMAKAM’DAN ÖNCE

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyeciliği’nin başlaması ile birlikte protokolde kimin kaçıncı sırada yer aldığına dair tartışmalara da bu fotoğraf yanıt olmuştu. Protokol kurallarına göre Büyükşehir olan tüm illerde Büyükşehir Belediye Başkanı, Vali’den sonra gelir ancak ilgili ilin ilçelerinde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş ve siyasi olsa dahi Kaymakamlardan öndedir.

HaberGökhan TEKER