Eylül ile Meriç'ten Albayrak'a Teşekkür

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara'nın Elmalı Mahallesi'nde, çocukların istediği oyun parkını yaptırarak onları sevindirdi.

YAŞAM SAĞLIK 24.05.2017 18:02:00 0
Eylül ile Meriç

Bir süre önce Kırsal Turizmi Geliştirme Projesi kapsamında Elmalı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak'tan, mahalle çocuklarından Eylül İşcan ve Meriç Dara oyun parkı yaptırmasını istemişlerdi. Miniklerin bu isteğini son derece yerinde bulan Başkan Albayrak, hiç vakit kaybetmeden, belediye yetkililerine gerekli talimatları vererek, onların ihtiyaç duydukları oyun parkının yapılmasını sağladı

SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDULAR

Elmalı Yöresel Ürünler Tanıtım Evi'nin açılış töreninde, oyun parklarına kavuştukları için mutlulukları gözlerinden okunan minik Eylül ve Meriç, ellerindeki çiçekleri Başkan Albayrak'a takdim ederek, isteklerini yerine getirdiği için teşekkür ettiler. Daha sonra Başkan Albayrak ve törene katılan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, çocuklarla birlikte, mahalle meydanında bulunan oyun parkına giderek, onların oyunlarını izlediler ve sevinçlerine ortak olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Haber  Mensure KARDEŞ