Çorlu Kent Ormanı'na 2 Bin Toros Sediri Dikildi

Çorlu Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) işbirliğiyle Çorlu Belediyesi Kent Ormanına fidan dikimi gerçekleştirildi.

GÜNDEM 22.05.2017 21:27:00 0
Çorlu Kent Ormanı

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) arasında imzalanan protokol sonucu gerçekleştirilen ağaç dikme kampanyası kapsamında Yenice Mahallesi'nde bulunan Çorlu Belediyesi Kent Ormanı’na iki bin adet bir metre boyunda Toros sediri fidanı dikimi gerçekleştirildi.

 

EŞLİK ETTİLER

 

Ağaç dikim etkinliğine ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, Çorlu Belediyesi birim müdürleri, meclis üyeleri, Çorlu Furtuni ve İsak Pinhas Ortaokulu Müdürü Oktay Kaplan ile atık pil toplama kampanyasında birinci olan 5-I sınıfı öğrencileri, kampanyaya maddi destek veren ÇEVKOR abonesi firmalar ve Çorlu Belediyesi personeli katıldı.

 

DÖRT BİR YANDA

 

Etkinliğin başlangıcında söz alan ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, ÇEVKOR olarak Türkiye'nin dört bir yanında ağaç dikme kampanyaları gerçekleştirdiklerini belirterek 16. ormanı Çorlu'da oluşturmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti ve buna imkân sağlayan Çorlu Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. Tokuştepe'nin ardından söz alan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu Belediyesi Kent Ormanına yapmış oldukları katkılardan ötürü başta Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, ÇEVKOR ve destekçi firmalar olmak üzere, bu ormanın oluşturulmasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.

 

ONURLUK VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından fidan dikimine geçildi ve daha önce Çorlu Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ağaçlandırılmış alanda iki bin adet adet yeni toros sediri fidanı Çorlu Belediyesi Kent Ormanı’nda toprakla buluştu. Tüm katılımcıların elbirliğiyle fidanların ekimine katkıda bulunmasının ardından ÇEVKOR tarafından Çorlu Belediyesi ve destekçi firmalar için hazırlanan onurluklarıntakdimi ile etkinlik sona erdi.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ