Ortaokulda Sude Ayun Lisede Senanur Göksu

Özel Gülerçin Koleji'nde mezunlar geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen pilav günü etkinliğinde bir araya geldi. 2016-2017 eğitim öğretim yılında okul birinciliğini ortaokullarda sekizinci sınıf öÄ

GÜNDEM 22.05.2017 21:26:00 0
Ortaokulda Sude Ayun Lisede Senanur Göksu

BAYRAK KARAGÖZ’E FLAMA E.AZRA KUM’A


Etkinlikte okulun manevi değerlerinin başında gelen bayrak ve flama, 8’nci sınıf öğrencileri tarafından 7’nci sınıf öğrencilerine teslim edildi. Bayrak Aleyna Kabaklar tarafından Ayberk Karagöz’e, Arda Parmaksız tarafından Elif Azra Kum’a verildi.

 

AİLE BİRLİĞİ BAŞKANI UNUTULMADI

 

Sunuculuğunu Aybüke Duman ve Emirhan Bilgiç’in üstlendiprogram saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Okul MüdürüÖmer Kürklü, kurucu S.BülentGülerçin ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş günün anlam ve önemi üzerine konuştu. Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu’na  yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Deniz Gülerçin tarafından onurluk verildi.

 

MEZUNLAR DUYGULARINI PAYLAŞTI

 

2016 – 2017 eğitim öğretim yılı ortaokul mezunları adına Efe Anıl Öztürk ve lise mezunları adına Furkan Dal konuşarak duygularını paylaştı. Ardından geçmiş yıllardan mezun olan ve eğitimlerini halen çeşitli lise ve üniversitelerde sürdüren Ezgi Berfin Canpolat, Deniz Yıldız Eroğlu, Mehmet Can Onhan, Çağan Aras Aslan, Alperen Kardeş, Ayyüce Bilge Çetin konuştu. Ardından yeni mezunları öğretmenleri tarafından diploma ve onurlukları verildi. Mezuniyet pastası coşkulu alkışlar eşliğinde kesildikten sonra müzik şöleni başladı. Müzik eşliğinde uzun süre dans eden öğrenciler doyasıya eğlendi.

 

Haber / Mensure KARDEŞ