Geleneksel Bahar Şenliğinde Buluştular

Özel Gülerçin Koleji'nin bu yılki bahar şenliği Büyükçavuşlu'da gerçekleşti. Öğretmen, öğrenci ve velileri buluşturan şenlik coşku içinde geçti.

GÜNDEM 17.05.2017 19:33:00 0
Geleneksel Bahar Şenliğinde Buluştular

Özel Gülerçin Koleji’nin geleneksel bahar şenliği Anneler Günü’ne denk gelen, önceki pazar gerçekleşti. Okul kurucusu Bülent Gülerçin ile eşi Deniz Gülerçin’in de katıldığı etkinlik Okul Müdürü Ömer Kürklü’nün açış  konuşması ile başladı. Hayli keyifli geçen; öğretmenler ile öğrenciler ve velilerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte coşku hiç düşmedi.

 

BÜYÜKÇAVUŞLU’DA BULUŞTULAR

 

Geleneksel bahar şenliği için bu yıl Büyükçavuşlu Mevkii tercih edildi. Doğal güzellik katılımcıları mest etti. Şenlik alanında büyüklerin ve küçüklerin faydalanması için patlamış mısır ve pamuk şeker makineleri, çocukların keyifli anlar geçirmesini sağlayan çoklu oyun havuzu ve şişme oyun parkı yer aldı. Alanda gezen palyaço ve maskotlar da çocukların ilgi odağı oldu. Konuklara köfte ekmek ile çay, kahve türü içecekler ikram edildi.

 

OYUN MÜZİK EĞLENCE

 

Piknik alanına kurulan sahnede canlı müziğin tadı çıkartıldı. Hep bir ağızdan söylenilen şarkılar yerini klarnet eşliğinde çiftetelliye bıraktı. Şenlikte sandalye kapmaca, halat çekme, yakar top, voleybol gibi oyunlar oynandı. Birlik beraberlik içinde gerçekleşen etkinliğe katılan tüm konuklara okul yönetimi tarafından teşekkür edildi.

 

Haber / Rüşa ELMA