Bu Yönetim Çıtayı Yükseltecek

MHP Çorlu İlçe Teşkilatı'nda Av.Barış Tırpan başkanlığındaki yeni yönetimi geniş bir heyetle ziyaret eden eski başkan Saral Sarıalioğlu, "Uzun bir süreden sonra gerçek manada çıt

SİYASET 17.05.2017 19:30:00 0
Bu Yönetim Çıtayı Yükseltecek

Milliyetçi Hareket Partisi geçmiş dönem ilçe başkanlarından Saral Sarıalioğlu ve o dönem birlikte yöneticilik yaptığı yönetim kurulu üyeleri MHP Çorlu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek çiçeği burnunda ilçe başkanı Av. Barış Tırpan ve yönetimine hayırlı olsun temennilerinde bulundu.  Oldukça kalabalık bir grupla parti binasına gelen Saral Sarıalioğlu, Tırpan'a yeni görevinde başarılar dilerken şunları söyledi:

 

TEŞKİLATIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

 

“Uzun bir süreden sonra gerçek manada çıtayı yükselteceğine inandığımız bir yönetim tablosu görüyoruz. Açıkçası bu da bizleri memnun etmiştir. Burada bulunan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın hepsinde o çalışma azmini ve kararlılığı görüyorum. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi bayrağı ilerleyen süreçte Çorlu'da daha yükseklerde dalgalanacaktır. Bu teşkilata, bu davaya gönül vermiş kişiler olarak her daim teşkilatımızın hizmetindeyiz. Gücümüzün yettiği şekilde de elimizden gelen çabayı ve gayreti göstermeye devam edeceğiz.”

 

HER DAİM BİR VE BERABERİZ

 

MHP Çorlu İlçe Başkanı Av. Barış Tırpan ise konuklarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür edip, “Yönetimimiz göreve geldiği günden bu yana büyük bir sorumluluk bilinciyle hareket etmekte ve aynı azim ve kararlılıkla da faaliyetlerine devam etmektedir. Sizler gibi daha önce teşkilatımızda başkanlık veya yöneticilik yapmış bütün dava arkadaşlarımıza da şahsınızda teşekkür etmek istiyorum. Her daim bir ve beraberiz.

 

İSTİŞARE KÜLTÜRÜ İLE

 

Devraldığımız bu kutlu görevi hak ettiği yerlere getirebilmek ve sizlerden almış olduğumuz bu bayrağı daha da iyi yerlerde dalgalandırabilmek için, istişare kültürünü de baz alarak faaliyetler yürütmek istiyoruz. Bu vesile ile ziyaretiniz ve öncelikli olarak manevi yönden bizlere verdiğiniz destekler için şahsım ve yönetimim adına sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

 

Haber / Celal KARAKURT