Albayrak Muhtarları Çalıştaya Davet Etti

Tekirdağ BŞB Başkanı Kadir Albayrak, 25 Mart'ta Çerkezköy'de muhtarlar çalıştayı düzenleneceğini söyledi. Tüm muhtarları önümüzdeki iki yılın yatırımlarının belirlenmes

GÜNDEM 16.05.2017 19:22:00 0
Albayrak Muhtarları Çalıştaya Davet Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne katıldı.Töreninin ardından Başkan Albayrak ve beraberindeki heyet Malkara Ziraat Odası’nı ziyaret ederek çiftçilerin sorunlarını dinledi. Daha sonra Çavuşköy Mahallesinde düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Albayrak, Malkaralı çiftçilere destelerini vermeye devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

 

MASAYA YATIRACAĞIZ

 

“Ayın 25'inde muhtarlar çalıştayımız var Çerkezköy'de. Buradan muhtarlara söylüyorum. Gelsinler, bundan sonraki iki sene için talepleri ne ise onları da masaya da yatıracağız. Sonunda 30 Mart 2019'a geldiğimiz zaman UlaşBaşkan ile beraber Malkara’ya verdiğimiz sözleri yerine getirmenin ve bunu size ispatlamanın mutluluğu içerisinde karşınızda hesap vereceğiz. Türkiye'nin önemli tarım ve hayvancılık merkezi olan Tekirdağ'da ve tarım ve hayvancılığın başkenti olan Malkara'da yatırımların yürümesi gerekiyordu. Bizde her türlü ihtiyaca cevap vererek Malkara'daki çiftçilerimize ve tarımcılıklarımıza gereken desteği verdik ve vermeye devam edeceğiz.”

 

TEK TEK ÜSTÜNE GİDİYORUZ 

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise konuşmasında, çiftçileri önemsediklerini ifade ederek, "Kadir Başkanımızla beraber Malkara'nın sorunlarına yönelik kısa vadeli, orta vadeli ve uzun vadeli planlar yapıyoruz. Bizler bir şehrin geleceğini planlıyoruz. Malkara'nın geçmişine gidersek son 3 senede Malkaralı üreticinin yerel yönetimlerden, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden ve Malkara Belediyesi’nden aldığı yatırım şimdiye kadar aldığı tüm yerel yönetim yatırımlarından daha fazla. Bizler üreticimizin kıymetini biliyoruz. Üreticimizin bütün sorunlarının tek tek üstüne gidiyoruz. Üreticimizi ekonomik anlamda güçlendirecek çok projeye Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile imza atıyoruz" dedi.

 

Haber / Mensure KARDEŞ