Toplulaştırmanın Tarıma Önemi Bir Bir Anlatıldı

Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarımsal Arazi Altyapı Değerlendirme Şubesi tarafından Toplulaştırma Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GÜNDEM 16.05.2017 19:21:00 0
Toplulaştırmanın Tarıma Önemi Bir Bir Anlatıldı

Kırklareli Merkez’e bağlı İnece ve Kavaklı beldeleri, Azizbaba, Dokuzhüyük , Kocahıdır, Koyunbaba, Paşayeri Ürünlü köyleri ve Ulukonak Mahallesi’nde 13 Şubat 2017 tarih ve 2017/9919 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı, 11 Mart 2017 tarih ve 30004 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanarak arazi toplulaştırması kararı alındı.

 

İŞ VE İŞLEYİŞ HAKKINDA


Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ümit Ortan ve Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarımsal Arazi Altyapı Değerlendirme Şube Müdürü Ömer Yılmaz, teknik personellerinde katılımıyla, konuyla ilgili olarak belde belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarlarına bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantı İl Müdürü Ortan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra toplantıda toplulaştırma konusunun ülke ve Kırklareli tarımı için önemi hakkında bilgi verildi. İlgili teknik personelin konuyla alakalı iş ve işleyiş hakkında bilgilendirmesiyle devam eden toplantı, katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN