Rekabetçi Sektörlerde 3 Proje İçin Teklif Çağrısı

"İmalat Sanayi",   "Araştırma & Geliştirme ve Teknoloji Transferi" ve "Ticarileşme" başlıklarında üç adet proje teklif çağrısının açıldığı Rekabetç

GÜNDEM 10.05.2017 22:22:00 0
Rekabetçi Sektörlerde 3 Proje İçin Teklif Çağrısı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanıyla yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı’nın yeni döneminde, “İmalat Sanayi”,   “Araştırma & Geliştirme ve Teknoloji Transferi” ve “Ticarileşme” başlıklarında üç adet proje teklif çağrısı açıldı.Her üç başlığa dair proje başvuruları 6 Nisan 2017 tarihinden itibaren alınmaya başladı. 9 Haziran 2017’ye kadar sürecek.

 

PROJE GELİŞTİRMEK İSTEYENLER İÇİN

 

Sanayinin ve bölgelerin gerek iç gerekse dış piyasalarda rekabet gücünü artırmaya yönelik olarak tasarlanan Rekabetçi Sektörler Programı yeni döneminde proje geliştirmek isteyen kurum ve kuruluşlara; atılması gereken adımlar, başvuru koşulları ve proje seçim süreci gibi konularda detaylı bilgi sunulacak bir dizi Proje Teklif Çağrısı Bilgilendirme Toplantısı düzenleniyor.

 

EŞİT YAKLAŞIM İLKESİ


Söz konusu toplantılarda, çağrı başlıklarına özel oturumlar yapılacak, eşit yaklaşım ilkesi gereğince sorular cevaplandırılacak. Yeni dönem desteklerine yönelik düzenlenecek bu toplantılara, programın  hedef kitlesi olan ; üniversiteler, ihracatçı birlikleri, odalar ve borsalar, OSB yönetimleri, teknoloji geliştirme bölgeleri, AR-GE merkezleri, araştırma enstitüleri, uluslararası kuruluşlar, teknoloji transfer ofisleri, kar amacı gütmeyen dernek ve vakıflar, belediyeler ve kuluçka merkezleri davet edildi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN