İş Kazaları Ne Hafta Ne Mekan Dinlemiyor

Ülkemizin yakıcı sorunlarından biri haline gelen iş kazaları durmak bilmiyor. 4-10 Mayıs arası İSG Haftası. Kırklareli'de inşaatta yüksekten düşen işçi yaralandı. Evde yaşanan iş kazası

GÜNDEM 8.05.2017 22:07:00 0
İş Kazaları Ne Hafta Ne Mekan Dinlemiyor

Kırklareli'nde yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı. Kaza İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası olarak tanımlanan 4-10 Mayıs aralığına denk geldi. Ama işveren ama işçi ihmali ile olsun, ama işçinin ama işverenin yaralanması veya ölümüne yol açan, ölümlü sonuçlanması halinde önlenebilir olmasından esasla “Cinayet” olarak tanımlanan kazalar hafta ve mekan da dinlemiyor. Durmaksızın sürüyor. Kırklareli’nde bir diğer iş kazası ile evde yaşandı, yangın ucuz atlatıldı.

 

ÜÇ METRE YÜKSEKTEN DÜŞTÜ UCUZ ATLATTI


Alınan bilgiye göre, Kırklareli’nde Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikanın dış cephe kaplamasını yapan H.E. iskelede dengesini kaybederek yaklaşık üç metre yükseklikten düştü. Yaralanan H.E. haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Kırklareli Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. H.E'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

YANGIN MADDİ HASARLA ATLATILDI
 

Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde bir evde çıkan yangında ise maddi hasar oluştu. Alınan bilgiye göre, İğneada beldesinde N.D'nin evinin oturma odasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında ise maddi hasar oluştu.

 

Haber / Celal KARAKURT