Edirneli Belediyeden Hiç Memnun Değil

Saadet Partisi Edirne İl Mahalli İdareler Başkanı Av. Sinan Tekin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın göreve geldiği günden bu yana temel belediyecilik hizmetlerinde başarılı olmadığını ileri sÃ?

GÜNDEM 8.05.2017 21:51:00 0
Edirneli Belediyeden Hiç Memnun Değil

Saadet Partisi İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Tekin, Edirne Belediyesinin verdiği temel hizmetlerden vatandaşların memnun olmadığını savundu.

 

500 KİŞİYLE YÜZYÜZE

 

Mahalli İdareler Teşkilatı olarak kentte 500 kişiyle yüz yüze görüşerek belediyecilik hizmetlerini sorduklarını ifade eden Tekin, "Vatandaşlara, 'Şehir içi ulaşımdan memnun musunuz? Sularınız düzenli akıyor mu? Mahallenizde araç park sorunu var mı?' gibi temel hizmetler konusunda sorular yönettik. Vatandaşlar, genel olarak hizmetlerden memnun olmadıklarını söyledi." dedi.

Yıkıcı değil yapıcı muhalefet anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

AMACIMIZ DOĞRUYA YÖNELTMEK

 

"Amacımız yanlışları göstererek doğrulara yöneltmektir. Gayemiz iyinin, güzelin ve faydalının yapılması için katkı sağlamaktır. Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın seçim bildirgesinde vaat ettiği maddelerin henüz hiçbirinin yerine getirilmediği ayan beyan ortadadır. Başkan Gürkan, geçen 3 yıllık dönemde temel belediyecilik hizmetlerinde başarılı olamamıştır. Başkan Gürkan, 3 yılı geride bıraktı. Şimdi önünde 2 yıla yakın bir zaman var. İki yıl az bir zaman değil. Biz kendisini tekrar uyarıyoruz. Millet sizden hizmet bekliyor. Verdiğiniz sözleri yerine getirin."

 

Haber / Mensure KARDEŞ