Yazı Kışı Ayrı Dert

Çorlu'da Silahtarağa Mahallesi'nde bulunan Kumlucadere Sokak'ta yapılmayan yola mahalle sakinleri tepki gösterdi. Halk kış koşullarında çamurdan, yaz koşullarında toz topraktan şikayetçi

GÜNDEM 7.05.2017 20:27:00 0
Yazı Kışı Ayrı Dert

Çorlu’da Silahtarağa Mahallesi’nde bulunan Kumlucadere Sokak’ta yapılmayan yola mahalle sakinleri tepki gösterdi. Yıllardır yapılmayan yolun okul yolu üzerinde olmasına rağmen bir kaldırım taşı bile döşenmemesi vatandaşı adeta çileden çıkardı. Vatandaşlar, ‘’ Belediye ekipleri bu yolu görmezden geliyorlar, bu yol okul yolu üzeri ve dere kenarında olması dolayısıyla çocuklarımız için tehlike saçar boyuta geldi. Dereye korumalık yüklediler ama yolları unuttular galiba. Ramazan ayı da yaklaşıyor, iftardan sonra sokağımıza çıkamayacak durumdayız. Yağmur yağınca her yer çamur oluyor, Toz duman, dere kokusunu da kattığımızda burada yaşayamayacak duruma geldik. Belediyemizden ricamız, yolun bir an önce yapılması’’ dediler.

 

RÖGAR KAPAKLARINI BİLE KAPATMADILAR

 

Okul yolu üzerinde bulunan sokakta ayrıca, dereye akan kanalizasyon üzerinde bulunan rögar kapaklarının da kapanmadığı mahalle sakinleri tarafından dile getirildi. Çocuklar için ciddi tehlike oluşturan kapakların bir an önce kapatılması için vatandaşlar tepkilerini ortaya koydular. Çocukların oyun oynadığı sokakta, yapılmayan yolun yanında bir de bu tehlikenin çıkması ebeveynleri de korkutuyor. Mahalle sakinleri yolun yapılması ve rögar kapaklarının kapanmasını istediklerini dile getirdiler.

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ