Erdin Bircan EnÇok ÇalışkanAltıncı Vekil

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Erdin Bircan referandum döneminin en çalışkan vekilleri arasına girerek, en çok haberi çıkan altıncı vekil oldu.

SİYASET 27.04.2017 20:25:00 0
Erdin Bircan EnÇok ÇalışkanAltıncı Vekil

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, referandum için sokak sokak, köy köy, mahalle mahalle gezerek çalıştı. Yaptığı çalışmaların bir kısmı basına yansıyan Bircan, bu yansıyan haber sayılarına göre altıncı oldu.

 

KILIÇDAROĞLU LİSTE BAŞI

 

Medya takip ajansı verilerine göre 15 Mart-15 Nisan tarihleri arasındaki medyada çıkan haberlere göre Erdin Bircan, 470 haberle altıncı sıradayken, listenin başında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 bin 62 haber ile yer aldı. CHP önceki Genel Başkanı Deniz Baykal, 2 bin 343 haber ile ikinci, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise bin 294 haber ile üçüncü oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Selin SayekBöke ise 491 haber ile beşinci sırada.

 

ZORLU BİR SÜREÇTİ

 

Zorlu bir referandum süreci geçirdiklerini kaydeden Erdin Bircan, “Medya takip ajansı verilerine baktığımız zaman Genel Başkanımızdan, parti yöneticilerimize ve Milletvekillerimize kadar tüm arkadaşlarımız canla başla çalıştılar. Tüm CHP vekillerinin ne kadar çok çalıştıkları bu listedeki haber sayıları ile ortaya çıkıyor. Biz arkamızda bırakın devlet desteğini, devletin, hükümetin, polisin, tüm resmi kurumların engellemeleri, basının sansürü vardı. Tüm bu engellemelere rağmen hiç durmadan, yorulmadan, usanmadan yurttaşlarımızla buluştuk ve anlattık” dedi. 

 

Haber / Hüseyin GÖKÇELİ