Trakya Trakya Duy Sesimizi

Malkara'da üç ile bağlı 12 ilçeden kent konseyleri kadın meclisi üyesi kadınlar ürünlerini kendilerine ayrılan iki caddede sergilemeye başladı.

GÜNDEM 25.04.2017 19:43:00 0
Trakya Trakya Duy Sesimizi

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul söz konusu iki caddenin Trakya genelinde tanınmasının kendileri için çok büyük önem taşıdığını söyledi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Malkara Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri’nin “Üreten Kadın” temasıyla ortaklaşa düzenlediği “Emeğin Sanatla Buluşması” etkinliğinin açılışı Malkara ilçesi Hürriyet Caddesi’nde gerçekleştirildi.
Düzenlenen etkinliğe, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki dönem Belediye Başkanı Birol Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Ahmet Nazif Balcı, Malkara Kent Konseyi Meclis Başkanı Ali İhsan Uslu, Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük, STK Başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, il ve ilçelerin kent konseylerinin kadın meclis başkanları ile kadın meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DEĞER KATTILAR


“Emeğin Sanatla Buluşması” etkinliği açılışı öncesinde Muratlı Çığlık Grubu, katılımcılara Türk Halk Müziği parçaları seslendirdi. Ardından Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nuran Başkütük ve Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Karauz Tarar konuşma yaptı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz iki caddenin tüm Trakya’da tanınması bizim için önem taşıyor. Bu bizim Trakya çapında yaptığımız ilk organizasyon, hatalarımız olduysa konuklarımızdan özür diliyor, onların hoşgörüsüne sığınıyorum. Emekleriyle, sanatlarıyla Malkaramıza inanılmaz bir değer kattılar” dedi.

 

STANTLARI GEZDİLER


Konuşmaların ardından “Emeğin Sanatla Buluşması” etkinliği açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul etkinliğe katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte kurulan stantları gezdiler.

 

Haber / RüşaELMA