İlçe Adayı Ahmetbey Doğalgaza Geçiyor

Kırklareli Lüleburgaz'a bağlı Ahmetbey Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş doğal gaz projesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 19.04.2017 21:07:00 0
İlçe Adayı Ahmetbey Doğalgaza Geçiyor

Ahmetbey’de sayısız proje gerçekleştirildiğini açıklayan Başkan Altıntaş ancak en önemli projenin Ahmetbey Beldesi’nin doğalgaza kavuşması olarak nitelendirdi. Bu doğrultuda doğalgaz çalışmaları ve planlamalar ile ilgili GAZDAŞ Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Güven Bey ile detaylı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Altıntaş, “Doğalgaz bizim olmazsa olmazlarımızdandır” dedi.

 

İLÇE OLMAK İSTİYORUZ

 

Ahmetbey’in gelişen ve büyüyen bir belde olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Altıntaş ancak doğalgaz projesi ile birlikte beldenin kabuğunu daha da kıracağını kaydetti. Altıntaş, “Beldemiz merkezi bir konumda vebiz beldemizin ilçe olması için uğraş veriyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konum itibariyle göç veren değil göç alan bir belde olmaya başladık. Gün geçtikçe de beldemize olan rağbet artıyor.

 

HAYAT DEĞİŞECEK

 

Belde içerisinde planladığımız birçok projeyi hayata geçirdik. Bunuda belediyemiz bütçesinden hiçbir şey harcamadan yaptık. Şimdi en önemli projeyi hayata geçirmek için uğraş veriyoruz. Bunuda gerçekleştirdiğimiz takdirde Ahmetbey’de hayat baştan aşağıya değişecek” dedi. 

 

Haber / RüşaElma