Referandum Meşru Değildir

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, tüm şaibeli sonuçlara itirazda bulunduklarını, kesin sonuçlar açıklanmadan da Anadolu Ajansı'nın 'Milli irade' diye yansıttığı sonuçlara itib

GÜNDEM 19.04.2017 20:32:00 0
Referandum Meşru Değildir

YSK VE AA’YI DEVREYE SOKTULAR


“Halkın gündeminde terör, işsizlik, geçim sıkıntısı gibi sorunlar varken bunları görmeyip Türkiye'yi tek adam rejimine sürüklediler. Devletin hazinesini ve bürokratlarını, kısacası her şeyini bu uğurda harcadılar. 16 Nisan'da halkın hayır diyeceğini anladılar, Yüksek Seçim Kurulu'nu ve Anadolu Ajansı'nı devreye soktular. YSK sandıklar açıldıktan sonra mühürsüz pusulaların kabul edileceğini duyurdu. Böylelikle 2,5 milyon geçersiz olması gereken oy geçerli sayıldı.

 

İŞİN AMACINI ORTAYA KOYDU

 

Anadolu Ajansı 1,3 milyon oyla evet' in önde olduğunu duyurdu. Oy farkı, YSK'nın yaptığı işin amacını açık biçimde şaibeli olduğunu ortaya koymuştur. Bu açık bir seçim müdahalesidir, AKP devleti seçimlere açıkça müdahale etmiştir. Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere Büyükşehirleri ve halkı ikna edemeyenler, algı operasyonu ile işi oldubittiye getirmek istiyorlar. Mücadelemiz devam edecektir.”

 

Haber / Mensure KARDEŞ