"Polisimiz Şer Güçleri İle Vatan İçin Mücadele Ediyor"

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı, Türk Polis Teşkilatı'nın 172'nci kuruluş yıldönümünü yazılı açıklama ile kutladı.

SİYASET 10.04.2017 21:09:00 0

SP İl Başkanı Ali Erhan Demirkıran açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ülkemiz ve İslam alemi olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bu tarihi ve kritik dönemde şer güçlerin hedeflerine ulaşmayı önlemek, ülkemizin huzur ve refahını sağlamak için güvenlik güçlerimiz, polisimiz her türlü fedakârlığı gösteriyor. En kıymetli varlığı olan canını, gözünü kırpmadan vatanı için, inancı için, milleti için feda ediyor.

 

NİFAK TOHUMLARI SAÇILIYOR

 

Zayıflamaya başladığımız 200 yıldan beri Ortadoğu'da dehşetli bir şekilde nifak tohumları saçılıyor. Şu anda çevremiz adeta ateş çemberi. Yüzyıl önce, yüzyıllarca kardeşçe yaşadığımız Ortadoğu halklarını bizden kopardılar.  Cetvelle kâğıt üzerinde çizilen sömürge devletçikler oluşturdular. Şimdi planın ikinci aşamasını tatbike koydular. Güneydoğumuzu karıştırmak ve bölmek istiyorlar.  Aslında güzellik ve zenginlik sebebi olan etnik ve mezhep farklılıklarımızı çatışma sebebi haline getirmek için her yolu deniyorlar. Son zamanlarda iyice gem'i azıya almış durumdalar. Canlı bom-balar, suikastlar, uzaktan kumandalı patlayıcılar… 

 

HEDEFE ULAŞMAK İÇİN…

 

Her türlü katliam araçlarını kullanarak hedefe ulaşmak istiyorlar. Hedef belli; Türkiye'yi parçalamak. Yüzyıl önce parçalayıp oluşturdukları sömürge devletçikleri tekrar parçalayarak sömürüyü artırmak. Bu olağanüstü dönemde Türk Polis Teşkilatımızın 172’nci yılını kutlarken, başta emniyet mensuplarımız olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatımıza ve bütün milletimize sabır ve metanetler diliyoruz.”

 

Haber / Gökhan TEKER