Şarköy'e Hep Destek Tam Destek

AK Parti Tekirdağ Milletvekili referandum turunu Şarköy'de sürdürdü. CHP'li Belediye Başkanı Süleyman Altınok'a da konuk oldu.

SİYASET 9.04.2017 21:26:00 0
Şarköy

Altınok, Yel’e ilçeye doğalgaz gelişindeki katkılarından ötürü teşekkür etti. Yel ilçenin sorunlarının çözümünde desteğinin süreceğini söyledi.

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında Şarköy İlçesinde gerçekleştirdiği programlarla “evet” desteği istedi. Mustafa Yel’e temaslarında AK Parti Şarköy İlçe Başkanı Hatip Şirazi Batı ile partili yöneticiler ve belediye meclis üyeleri eşlik etti. Milletvekili Yel gün boyu esnaf, STK, resmi kurum ve vatandaş ziyaretlerinde; muhtarlar, teşkilat üyeleri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek referandum süreci ile ilgili bilgiler verdi.

 

TARIM ZİRVESİ

 

Milletvekili Mustafa Yel ve beraberindeki heyet Şarköy’de tarımla ilgili bilgilendirme toplantısına da katıldı. Bu toplantıda İl Tarım Müdürü Zekeriya Sarıkoca, DSİ Müdürü Emre Karakaş, Orman İl Müdürü Mehmet Uzun ile muhtarlar ve kooperatif başkanları da yer aldı. Yel bu toplantıda hem tarıma hem referanduma ilişkin talepleri dinledi, soruları yanıtlayıp bilgilendirmede bulundu.

 

DESTEĞİM SÜRECEK

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok’a da konuk oldu. Başkan Altınok ilçeye doğalgaz kazandırılmasındaki katkısından ötürü Mustafa Yel’e teşekkür etti. Yel de Altınok’a ilçenin diğer sorunlarının çözümünde destek sözü verdi. Yel ve beraberindeki heyet ardından Şarköy İlçe Emniyet Müdürvekili Erdal Akkoyun ve polis memurlarına konuk oldu, görevlerinde başarılar diledi.

 

BÜYÜK HEDEFLERE BU SİSTEMLE

 

Günün sonunda Mürefte Mahallesi’ndeki esnafı tek tek ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Yel,   16 Nisan’daki referanduma yönelik olarak “evet” desteği istedi. Yel, Şarköy temaslarına ilişkin değerlendirmesinde, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye’nin refahı, huzuru ve mutluluğu için son derece uygun bir yönetim sistemidir. Biz bu sistemin ülkemizi büyük hedeflerine ulaştıracağına inanıyoruz.

 

YOL AÇACAK

 

Daha çok üretip, daha çok ihracat yapan, daha çok yatırım alan bir ülke olmak istiyoruz. Bunun için çok güçlü iktidarlara ihtiyaç var. Getireceğimiz sistemle güçlü iktidarların devamının yolunu açacağız. 16 Nisan’da millet ne derse o olacak. O yüzden tüm Tekirdağlı hemşerilerimden; müreffeh ve huzurlu bir ülke için, güçlü devlet, güçlü millet için referandumda çok güçlü bir ‘evet’ bekliyorum” dedi.

 

Haber / Mensure KARDEŞ