Pozitif Ayrımcılığa Pozitif Plaket Vali'den

Tekirdağ Kariyer ve İstihdam Fuarı, tarihlerinde Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu'ndaVali Mehmet Ceylan'ın katılımıyla dün açıldı, bugün kapanacak. 

GÜNDEM 6.04.2017 20:37:00 0
Pozitif Ayrımcılığa Pozitif Plaket Vali

İş-Kur İl Müdürü Yaşar Esen, İş-Kur Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunsoy, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel birer konuşma yaparak ilimizde ve ülkemizde yapılan istihdam çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

 

Açılışta konuşan Vali Ceylan, “Bu tür etkinlikler, iş dünyası ve çalışmak isteyen kişilerin biraraya gelmesi ve istihdama katkı sağlanması açısından önemli ve fayda sağlayan etkinlikler. Bizlerde, Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda başlatılan istihdam seferberliği kapsamında ilimizde kamu kuruluşlarımızla, üniversitemizle, STK’larla, sanayici ve iş adamlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

PLAKET VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından ilimizde kadın istihdamında önde olan ve ilimizde en çok işçi çalıştıran firmalara Vali Ceylan ve protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Sonrasında Vali Ceylan ve protokol üyeleri fuara katılan firmaları ziyaret etti.

 

Haber / Mensure KARDEŞ