Bambaşka Bir Tekirdağ İçin Rahatsız Ediyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ile beraber Tekirdağ Taşımacılık Anonim Şirketi'nin (TETAŞ)  mali olağan kongresine katıldı.Süle

GÜNDEM 28.03.2017 22:44:00 0
Bambaşka Bir Tekirdağ İçin Rahatsız Ediyoruz

BÜYÜKŞEHİR VE DEĞİŞİM

 

“Yeni Büyükşehir yasası ile Tekirdağ'ın büyükşehir oluşu birçok değişikliği ve farklılığı getirdi. Sekiz bin aracın idaresi bir anda büyükşehir belediyesine geçti. Bir cenaze durumunda vatandaşımız bir gün önce muhtarlıktan hizmet alırken bir gün sonra arayan kişi, ‘Bizim yapacak bir şeyimiz yok belediye ile muhatap olacaksınız’ gibi yanıtlarla karşı karşıya kaldı.”

 

RAHATSIZLIK VERİYOR OLABİLİRİZ

 

Büyükşehir Belediyesi ve UKOME’nin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak  "Tekirdağ'ın 11 ilçesinde yaptığımız çalışmalarla çevremize ve vatandaşlarımıza rahatsızlık veriyor olabiliriz, ancak çalışmaların sonunda bambaşka bir Süleymanpaşa, bambaşka bir Tekirdağ ortaya çıkacak” diye konuştu.Başkan Albayrak'ın konuşması üyeler tarafından alkışlandı. Şoför ve taşıyıcı esnafının her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Albayrak kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. TETAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Küçükmidil, Albayrak'a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Mensure KARDEŞ