Süleymanpaşa'da Olgun Kartı Engelliler de Kullanabilecek

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi'nin ilçede yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik olgun kart uygulamasının kapsamının genişletilmesi için bir süre

GÜNDEM 26.03.2017 23:50:00 0
Süleymanpaşa

Eşkinat, “Bildiğiniz gibi olgun kart uygulamamızla kentimizde yaşayan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza Mutlu Kent Aile Çay Bahçelerimizde her gün ilk çayı biz ikram ediyoruz. Bir süredir bu uygulamanın kapsamını genişletmek için çalışmalar yapıyoruz. Bugün itibariyle çalışmalarımızı tamamladık ve 27 Mart Pazartesi (bugün) gününden itibaren olgun kart avantajlarından Süleymanpaşa’da yaşayan bütün engelli vatandaşlarımız da yararlanmaya başlayacak.

 

İLK ÇAYLAR BELEDİYEDEN

 

Yeni bir uygulama olarak Engelsiz Kart dağıtımımıza başlıyoruz. Engelsiz Kart ile artık Mutlu Kent Aile Çay Bahçelerinde engelliler için de her gün ilk çaylar Süleymanpaşa Belediyesi’nin ikramı olacak. Engelli vatandaşlarımız evlerinde kapalı kalmasın. Sokağa çıksın. İnsanlarla kaynaşsın. Süleymanpaşa, her türlü engelin yanında farklı olanlarımızla iletişim engellerinin de ortadan kalktığı bir kent olsun istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz,” diye konuştu.

 

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLIYOR

 

Engelsiz Kart başvurularının; Süleymanpaşa Belediyesinin Ortacami Mahallesi Yeni Çarşı Sokak’ta bulunan Ek Hizmet Binasındaki Bilgi İşlem Müdürlüğünden yapılabileceği belirtilirken, Engelsiz Kart almak isteyen vatandaşların engel durumlarını belirten raporları ile belirtilen adrese başvuruda bulunabilecekleri hatırlatıldı.

 

Haber / Mensure KARDEŞ