"Tekirdağ İçin Sıkı Kulisteyim"

Çerkezköy'de Marmara Haber'e konuk olan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün yerel ve genel gündemi değerlendirdi. Akgün, Tekirdağ'a gelecek kamu yatırım ve memur atamaları için sıkı ku

GÜNDEM 23.03.2017 21:17:00 0

AK Parti Tekirdağ Milletvkili Metin Akgün, Tekirdağ’da yapılması planlanan yatırımlara dair sıkı şekilde kulis çalışması yürüttüğünü belirtti. Dünkü Çerkezköy temaslarında gazetemiz ile birlikte Marmara Haber’e konuk olan ve Şaban Kardeş’e konuşan Akgün hem ilçedeki yatırımlara hem de gündemden hiç düşmeyen FETÖ operasyonları ile referanduma değindi.

 

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

 

Referandum sürecine ilişkin olarak seçilme yaşının 18'e düşmesini ele alan Anayasa değişikliği maddesini de yorumlayan Akgün, “18 yaşındaki kardeşimizin eline silah tutup sınırda nöbet tutturmasını, savaşa göndermesini biliyoruz, oy istiyoruz da neden seçilmesine engel olalım. Biz gençlerimize güveniyoruz" şeklinde konuştu.

 

BU İŞİN ARKASI BIRAKILMAYACAK

 

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından tutuklanan 372 Hava Harp Okulu öğrencisinin aileleriyle görüştüğünü ifade eden Akgün, kurulan komisyonda darbe ile ilişkisi bulunmayan kişilerin yürütülen soruşturma kapsamında serbest kalabileceğini ifade ederek, "Suçsuzlar aklanacak. Bir bakıyoruz FETÖ'yü yargılayan savcı FETÖ'cü çıkıyor. Bu işin arkası bırakılmayacak” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’E 75 POLİS

 

Marmara Haber’i ziyaretinde dünkü Çerkezköy Haber Gazetesi’nin “Polisin evi soyulsa bakacak polis yok” başlıklı ilçede dünün gündemini belirleyen haberini de değerlendiren Akgün şunları söyledi: “Yakın zamanda atamalar gerçekleşecek, halkımız müsterih olsun. Boşalan kadroların bir anda dolması beklenemez; 75 polis ataması bekliyoruz.”

 

KAPAKLI DEVLET HASTANESİ YÜKÜ HAFİFLETECEK

 

Ayrıca sağlık alanında ülkede yaşanan olumlu gelişmelerin kendi iktidarları döneminde olduğunu dile getiren Akgün, “Çerkezköy, Çorlu ve İstanbul'dan şifa arayan vatandaşlarımızı misafir edebilecek kapasiteye geldi. Kapaklı Devlet Hastanesi'nin açılışı ile bu yük hafifleyecek” dedi.

 

KÜP VE ÖGE DE EŞLİK ETTİ

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün’e Marmara Haber ziyaretinde AK Parti Tekirdağ İl SKM Başkanı İlyas Küp, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve partili heyet eşlik etti. Ziyarette Abdullah Öge de referanduma ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

CHP HALKTAN UZAKLAŞIYOR

 

Öge, “Ülkemiz tekrar 15 Temmuz gibi darbe girişimlerine maruz kalmasın diye referanduma gidiyoruz. Anayasadaki değişikliklerimizle bu tür yapılanmaların önüne geçilecek" dedi. CHP'nin git gide marjinalleştiğini öne süren Öge, "Eskiden CHP halkın partisiydi ama bakıyoruz ki artık CHP git gide marjinalleşen ve halktan uzaklaşan bir parti haline geldi" diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT