Albayrak: Görevimiz Yaşlıların Rahat Yaşamasını Sağlamak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Yaşlılarımız dün ile

GÜNDEM 20.03.2017 22:27:00 0
Albayrak: Görevimiz Yaşlıların Rahat Yaşamasını Sağlamak

Milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak birey olarak öncelikli görevimizdir.

 

GELENEĞİ YAŞATACAĞIZ

 

Yaşlılarımıza değer vermek Türk milletinin vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de elbette bizlere düşmektedir.Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin " 18-24 Mart Yaşlılar Haftası"nı kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

SERGİ AÇTI

 

Öte yandan Başkan Albayrak eşi Gülseren Albayrak ile beraber yaşlılar haftası nedeniyle Süleymanpaşa Huzurevinde açılan sergileri gezdi. Huzurevi sakinlerinden Fuat Koç'un açtığı hat sergisini gezen ve Fuat Koç'tan eserler hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak Koç'u güzel sergisi için kutladı.Yine Huzurevi sakinlerinden Ayşe Neşe Çetiner tarafından hazırlanan el sanatları sergisinin de açılışını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak sanatçı Ayşe Neşe Çetiner'in yaptığı birbirinden güzel el sanatları eserlerini gezerek bilgiler aldı.

 

HAFTA BOYUNCA AÇIK

 

Serginin açılışına Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, AFAD İl Müdürü Recep Erol ile birçok yardımsever ve vatandaş katıldı.Fuat Koç ve Ayşe Neşe Çetiner sergileri hafta boyunca vatandaşların gösterimine açık kalacak.

 

Haber / Mensure KARDEŞ