"Pişman Olmazsın" Pişman Etmeyecek

Bo Sahne'nin sürükleyici komedisi "Pişman Olmazsın", 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde Marmara Ereğlisi'nde sahnelenecek. Oyunda rolleri Özdemir Çiftçioğlu ve Gülen Karaman paylaÅ?

GÜNDEM 17.03.2017 22:03:00 0

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Marmara Ereğlisi’nde kahkaha fırtınası kopacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürlüğü programı kapsamında komedi türü oyun, “Pişman Olmazsın” Marmara Ereğlisi Halk Eğitim Merkezi’nde akşam 20.00’de sahnelenecek. Bo Sahne’nin sürükleyici oyunu “Pişman Olmazsın”ın hikayesi Ata Cengiz Seçkin’e ait.

 

ÇOK BEĞENİLDİ

 

Özdemir Çiftçioğlu’nun oyunlaştırdığı, yönettiği ve iki rolden birini üstlendiği oyunda diğer rol Gülen Karaman’a ait. Sahnelendiği her yerde büyük beğeni toplayan komedi Dünya Tiyatrolar Günü’nde Marmara Ereğlililer başta olmak üzere tiyatroseverleri mest edecek. Oyun günün özüne uyan şekilde, ücretsiz sahnelenecek. Bilindiği üzere ülkemiz ve dünyamız geneli tiyatro toplulukları 27 Mart’ta kapılarını tiyatroseverlere ücretsiz açıyorlar.

 

NEBAHAT ÇEHRE’Yİ SESLENDİRDİ “İKİNCİ BAHAR”DA DA OYNADI

 

“Haziran Gecesi”, “Aşk-ı Memnu” “Muhteşem Yüzyıl” “Kara Para Aşk” dizilerinde Nebahat Çehre’yi seslendiren Tiyatro sanatçısı Gülen Karaman, “Pişman Olmazsın” adlı tiyatro oyunu ile sahnede seyirciyi gülmekten kırıp geçiriyor. Oyundaki rol arkadaşı Özdemir Çiftçioğlu ile birlikte müthiş bir performans sergileyen ikili Marmara Ereğlisi’nde de oyunu izleyenleri pişman etmeyecek. Gülen Karaman; ‘İkinci Bahar’ ve ‘Kavak Yelleri’ gibi TV dizilerinde de rol almıştı.

 

OYUNA DAİR

 

“Yalnızlık iyidir ama bunu size söyleyecek biri olduğu zaman.”

Bir kadın bir erkek…

Bazan -aynı dünyaların-, bazan -ayrı dünyaların- insanları.

Beklenmedik bir karşılaşma, beklenmedik bir kader birliği ve beklenmedik bir son. Yaşadığımız toplumun ahlakı ile mi yaşıyoruz, yoksa biz mi ahlaksızlaştırıyoruz toplumu!

İçeride ya da dışarıda olmak, özgürlük-tutsaklık, sevgi-nefret, korku-dayanışma, umut-umutsuzluk üstüne bir çarpışma, bir düello…

Bir yanda Ali Vasıf Karamanzade, bir yanda Türkan Sultan.

Acaba kim kazanacak?

Kadın ile erkek, gerçek dünya ile sanal dünya, aynı ya da ayrı dünyalar arasında küçük kapışmalar, sevimli dokunuşlar, heyecanlı bekleyişler…pişman olmazsın!