Malkara'nın Önceliği Tarım ve Hayvancılık

Mahalle muhtarları ve STK başkanları ile bir araya gelen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul üç yıllık süreci değerlendirdi. Yurdakul ilçede tarım ve hayvancılık ile birlikte şehirciliğin gelişme

GÜNDEM 13.03.2017 21:24:00 0
Malkara

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, STK başkanları ve mahalle muhtarları ile Bahar Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Yurdakul'a toplantıda belediye başkan yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz ve Ahmet Nazif Balcı, belediye meclis üyeleri Cem Özkan ve Ali İhsan Uslu eşlik etti. Tüm konuklarına katılımlarından ötürü teşekkür eden Yurdakul görevde geride kalan üç yıllık süreçte muhtarlar ve STK başkanları ile birlikte Malkara'ya kalıcı eserler bırakma uğraşında olduklarını söyledi.

 

CİDDİ İHTİYAÇLARIMIZ VAR

 

Malkara'nın ihtiyaçları doğrultusunda Malkaralılar'ı rahatlatacak, Malkara'nın önünü açacak yatırımlar yapmaya çalıştıklarını ve sık sık bir araya geldiklerini belirten Yurdakul, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı kombine et tesisi ihalesinden sonra özellikte STK'lar ile beraber hem Edirne'ye hem de Keşan'a bir takım ziyaretlerimiz oldu. Umarım bunlarda sonuç getirir. Malkara'nın tarım ve hayvancılık konusunda ciddi ihtiyaçları var. Şehir merkezi ve modern bir kent konusu ile ilgili ihtiyaçları var. Bunların hepsine cevap vermeye çalışıyoruz" dedi. Yurdakul şöyle devam etti:

 

ÖNCELİĞİMİZ MALKARA OLMALI

 

"Malkara'nın zaman zaman siyaseti bir kenara bırakıp ortak akım doğrultusunda, 'Malkara için neler yapabiliriz' doğrultusunda bütünleşmesi, birleşmesi lazım. Bu konuda bizlerle birlikte adım atan siyasi görüşü ne olursa olsun hem muhtarlarıma hem STK başkanlarına teşekkür ediyorum. Seçim zamanları sandık ortaya çıktığı zaman demokratik haklarımızı kullanarak yüreğimizde ve gönlümüzde hangi parti varsa ve fikirleri bize sıcak geliyorsa gideceğiz ona oyumuzu kullanacağız. Ama seçim bitip de sandık ortadan kalktığı zaman hepimizin ortak bir kaygısı var. Malkara'yı bir adım ileriye taşıyabilmek.

 

HEP BERABER ÇALIŞIYORUZ

 

Görev yaptığımız mahalleyi, görev yaptığımız sivil toplum kuruluşunu bir adım ileriye taşıyabilmek. Bu doğrultuda bu bilinçle hep beraber çalışıyoruz. Çoğu zaman siyasi kimliklerimizi bir yana bırakıp elimizden geldiği kadar herkesle kucaklaşarak, bütünleşerek bu doğrultuda adım atmaya çalışıyoruz. Bu konuda bizlere ciddi destek veriyorlar hepinize teşekkür ediyorum."

 

Haber / Ahmet KILAVUZ