Başımızın Tacısınız

Lüleburgaz'da Kaymakam Mustafa Kaya ve Piyade Albay Tamer Nazmi Sezen şehit ailelerine konuk oldu. Kaya, "Her zaman başımızın tacısınız" dedi.

GÜNDEM 13.03.2017 21:19:00 0
Başımızın Tacısınız

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ile 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Tamer Nazmi Sezen şehit ailelerini ziyaret etti. Kaya ve Sezen, Oklalı köyünde Irmak ailesini evinde ziyaret ederek istek ve sıkıntılarını dinledi. Kaya, ziyarette şehitlerin emaneti olan ailelerin milletin gönlündeki yerinin çok büyük olduğunu söyledi. Evlatlarını vatan ve milletin bekası için şehit veren ailelerin her zaman baş tacı olduğunu ifade eden Kaya, ailelerin istek ve sıkıntılarını gidermek için üzerlerine düşen görevleri yaptıklarını belirtti.

 

HAKKINIZ VERİLEMEZ
 

Şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini anlatan Kaya, "Vatanın ve milletin bekası, bayrak ve ezan için canlarını veren evlatlarınızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ne yapsak ailelerin de acısını hiçbir zaman dindiremeyiz. Ancak bu devlet ve millet her zaman şehit ailelerinin yanında olacaktır. Bu aileler milletin baş tacıdır." diye konuştu. Kaya ve Sezen daha sonra Yıldırım Mahallesindeki Yüksel ailesini de ziyaret etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ