O Günün Ruhuyla Okuyunca

İstiklal Marşı'nın kabulünün yıldönümü öncesi düzenlenen İstiklal Marşı ve  Akif şiirleri okuma yarışmasında o günün ruhunu yakalayan Kızılpınar AL öğrencileri iki il?

GÜNDEM 9.03.2017 20:55:00 0
O Günün Ruhuyla Okuyunca

İlk ve orta dereceli okulların öğrencileri arasında düzenlenen, yarışmadan çok katılımın ön planda tutulduğu yarışmalardan yenileri, İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy anısına düzenlendi. Çerkezköy Kızılpınar Anadolu Lisesi bu yarışmalarda iki gurur ve mutluluk yaşadı. Lise öğrencilerinden biri ilçe birinciliğini il ikinciliğiyle pekiştirdi. Bir diğeri il birinciliğini edindi. O günün ruhunu yakalayan öğrenciler sahnede de heyecanını yenince başarı geldi. 

 

NERGİZ ÇITAYI YÜKSELTTİ

 

Kızılpınar Anadolu Lisesi 11/C sınıfı öğrencisi Nergiz Şevval Gün,12 Mart İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’nda Çerkezköy birinciliğinin ardından Tekirdağ ikinciliğini edindi. Türk Tekstil Vakfı Metem'de yapılan yarışmada Çerkezköy’ü başarıyla temsil eden Gün mutluluğunu ailesi ve arkadaşları ile birlikte paylaştı.

 

AYŞENUR’DAN İLÇE BİRİNCİLİĞİ

 

Öte yandan Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise öğrencileri arasında düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerini güzel okuma yarışmasında da sıra Kızılpınarlı öğrencinin oldu. Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen yarışmada ipi Kızılpınar Anadolu Lisesi 11/D sınıfı öğrencisi Ayşenur Çankaya edindi.

 

MÜDÜR BEY KUTLADI

 

Kızılpınar Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erkan Demir her iki derecenin de okulları için güzel bir başarı olduğunu belirtip, “Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımı, öğrencilerimiz Ayşenur Çankaya ve Nergiz Şevval Gün'ü gönülden tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Haber / Rüşa AYDEMİR