Kaymakam Yüzer'e 'Muhasebe Haftası' ziyareti

Tekirdağ Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi 1-7 Mart Muhasebe haftası etkinlikleri çerçevesinde Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer'e bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 5.03.2017 08:22:00 0
Kaymakam Yüzer

“HAFTAYI ETKİNLİKLE KUTLUYORUZ”

 

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Tekirdağ SMMM Odası Başkanı Nedim Arslan, Yönetim kurulu üyesi Vehbi Demirtaş, Disiplin Kurulu Başkanı Yakup Karataşlar, Denetim Kurulu Başkanı Özlem Akbaş, Tekirdağ SMMM Dernek Başkanı Güler İnce, Kapaklı Temsilcisi Ümit Şentürk, Çerkezköy Temsilcisi Kadir Murat Özsoy, ilçe muhasebecileri Sercan Ceylan, Hüseyin Yavuz ve Nurten Pandir yer aldı.

 

Ziyarette Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’e, 1 – 7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Tekirdağ SMMM Odası Başkanı Nedim Arslan “Muhasebe Haftası’nı bu yıl oda olarak her sene olduğu gibi düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ile kutluyoruz.Her yıl 1-7 Mart tarihinde kutladığımız muhasebeci günümüz tüm meslektaşlarımıza hayırlı olmasını.2017 yılının meslek camiamıza başarılar ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’de ziyaretten ötürü Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere teşekkür ederek “ Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler bizim bir anlamda kamu adına toplayacağımız kaynağın oluşmasına katkı veren meslek gurubu üyeleridir. Bu anlamda önemli bir görevi yürütüyorsunuz.  Ben sizlerin şahsında bütün meslek gurubu üyelerinizin Muhasebe Haftası’nı kutluyorum.  Ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyor, işlerinizde başarılar diliyorum” dedi.