Görev dağılımı yaptılar

Geçtiğimiz hafta Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştiren Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma Derneği yeni yönetim kurulu Dernek Başkanı İmdat Özgör başkanlığında bir araya

GÜNDEM 5.03.2017 08:18:00 0
Görev dağılımı yaptılar

ÖNCEKİ AKŞAM TOPLANDI

 

Dernek lokalinde Dernek Başkanı İmdat Özgör Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Dernek Başkan Yardımcılığına ve Dernek Müdürlüğüne Suat Özgücü oybirliğince getirilirken, sekreterliğe Zafer Uyanık, saymanlığa Mehmet Süreyya Ödemiş oybirliğiyle getirildi. Öte yandan derneğin yönetim kurulu üyeleri ise Zihni Özen, Naim Türkoğlu ve Berkan Çetin olacak.

 

“DERNEĞİMİZİ DAHA İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ”

 

Toplantının ardından konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Edirneliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İmdat Özgör, “ Yoğun katılımlı gerçekleştirdiğimiz kongremizin ardından bu akşamda da görev dağılımı yaptık. Yeni görev dağılımının üyelerimize ve derneğimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Dernek yönetimi olarak derneğimiz üyelerimize ve Çerkezköy halkımıza yönelik ve yapacağımız etkinliklerle ilçemizde birlik ve beraberliğin daha da pekişmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda sosyal etkinliklerle de derneğimizin ve Çerkezköy’ün çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalar yapacağız” dedi.