1911'e moral yemeği

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hesapları yapan ve sezon sonu mutlu sona ulaşmak isteyen 1911 Çerkezköyspor önceki akşam saat 19.00'da Ser Gayrimenkul sponsorluğunda moral yemeğinde buluştu.

SPOR 3.03.2017 20:46:00 0
1911

Geçtiğimiz hafta kendi evinde seyirci avantajını da arkasına alan 1911 Çerkezköyspor, karşılaştığı dişli rakibi Marmara Ereğli Belediyesispor'u 2-0 mağlup ederek 41 puanla liderliğini pekiştirmişti. En yakın rakibi olan Marmara EregliBelediyespor ve Kapaklıspor'un dört puan önünde bulunan 1911 Çerkezköyspor şampiyonluğa adım adım yaklaşırken;  Ser Gayrimenkul'un organize ettiği moral yemeğinde bir araya geldi. Benzin BigYellow Company adlı restoranda bir araya gelen futbolcu, teknik heyet ve idareciler, galibiyeti kutladı.

 

FORMA VE ATKI TAKDİM ETTİLER

 

Düzenlenen yemeğin ardından ardından 1911 Çerkezköyspor'un idarecilerinden Muzaffer Savaş, organizasyonu gerçekleştiren Ser Gayrimankul yetkililerine teşekkür ederek forma ve atkı takdiminde bulundu. Akabinde diğer tüm futbolcular da kaptan Deniz'in önderliğinde organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederek restorandan ayrıldılar. İdareci Muzaffer Savaş yaptığı açıklamada, "Ser Gayrimenkul yetkililerini tribünlerde de görüyorum. Galibiyet sonrası şampiyonluğa koşan takımımızın yanında olduklarını bizlere gösterdiler ve yanımızda olmaya devam edecekler" dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT