Optimed TEKSİF ile indirim anlaşmasını yeniledi

Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi Çerkezköy'de faaliyet gösteren Özel Optimed Hastanesi ile sendika üyeleri ve birinci derece yakınlarının yararlanması için indirim anlaşması imzaladı.

GÜNDEM 2.03.2017 21:54:00 0
Optimed TEKSİF ile indirim anlaşmasını yeniledi

SÖZLEŞMEYİ TÜRKKAN ,ARSLAN VE ÇALIŞKAN İMZALA

 

Özel Optimed Hastanesi ile  Çerkezköy Teksif Sendikası  Çerkezköy Şubesi arasında yapılan indirim anlaşması sözleşme  protokolü  imza töreni dün  saat 11.00’de Özel Optimed Hastanesinde gerçekleşti. İmza töreninde Hastane Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, Çerkezköy Teksif Sendikası  Çerkezköy Şube Başkanı  Mürsel Türkkan ve İstanbul Büyükşehir Eyüp/Yenibosna Teksif Sendikası Şube Başkanı Enver Atasoy'da katıldı. İndirim anlaşması sözleşmesini Teksif Sendikası Çerkezköy Şube başkanı Mürsel Türkkan, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan imzaladı.

 

“ÜYELERİMİZ SAĞLIKTAN AYRICALIKLI YARARLANACAK”

 

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan, imza töreninde konuşma gerçekleştirdi. Türkkan “ Teksif Sendikası olarak sendika üyelerimiz ve birinci, derecedeki yakınlarının yani eş ve çocuklarının sağlıktan indirimli yararlanmaları için Özel Optimed hastanesi ile daha önce yapmış olduğumuz indirim anlaşmamızın sona ermesi nedeniyle tekrar anlaşmamızı yeniliyoruz. Yeni sözleşme üyelerimize hayırlı olsun. Teksif Sendikası olarak üyelerimizin sağlığına önem veriyoruz ve sağlık alanında da indirimli şekilde faydalanmaları için bu gün bu indirim anlaşmasını imzaladık. Bundan böyle üyelerimiz sağlık alanında da bu hastanemizden indirimli olarak ayrıcalıklı şekilde yararlanacaklardır.”dedi.

 

HERKESİMİN SAĞLIKTAN İNDİRİMLİ YARARLANMASINI HEDEFLİYORUZ

 

Özel Optimed hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ve  Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan’da yaptıkları konuşmada, Özel Optimed Hastanesi olarak gerek Çerkezköy ve bölge halkına en iyi şekilde sağlık hizmeti vermeye özen gösterdiklerini ve hedeflerini her kesime indirimli sağlık hizmeti vermek olduğunu kaydederek, Teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi ile  yeniden yapılan indirim anlaşmasının her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundular.