"Yeni Tekirdağ'a Ayak Uydurun"

Esnaf Sanatkarlar'ın kongresine konuk olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ'da büyük değişim yaşandığını belirtip herkesin buna ayak uydurmasını istedi.

GÜNDEM 20.02.2017 21:54:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın artık hızla büyüdüğünü, kabuk değiştirdiğini, hareketli günler geçirdiğini belirtti. Büyük bir değişim yaşandığını kaydeden Albayrak, “Herkesin değişime ayak uydurması gerekiyor. Yıllar önce Cengiz Topel Meydanı’nda kömür pazarı vardı, o zamanki belediye kömürcüleri kaldırdığında kömürcüler karşı çıkmıştı ancak bunların olması gerekiyor yeni Tekirdağ’a ayak uydurmamız gerekiyor” dedi.

 

YEL, AKGÜN VE EŞKİNAT DA KATILDI

 

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin kongresine danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz  ile beraber katılan Albayrak esnaf ve sanatkarları birlik ve beraberlik içinde görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Öte yandan kongreye Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel veMetin Akgün ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da katıldı.

 

TÜM TEKİRDAĞLILAR MUTLU OLACAK

 

Kongrede kooperatif üyelerine Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan, Albayrak esnafın her zaman yanında olduklarını bundan sonra da olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Albayrak ”Yaşanılabilir mutlu bir Tekirdağ için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hizmetler başladı ve mutlaka başarıya ulaşacak. Altyapı çalışmalarımız Temmuz 2017’de tamamlanacak. Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlarımızın hepsi mutlu olacak” dedi.

 

KOOPERATİF 80 MİLYON TL KREDİ KULLANDIRDI

 

Kooperatif Başkanı Ali Rıza Eti’yi de yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Albayrak kongrenin hayırlı olmasını ve 2017 yılının esnafa bol kazanç ve başarı getirmesini diledi. Herkesi birlik beraberlik olmaya çağıran Albayrak, “Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur” diye konuştu.Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti de geçen yıl esnafa 80 Milyon liralık kredi kullandırdıklarını söyledi.

 

Haber / Celal KARAKURT