Yel'den Kapaklı çıkartması

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, önceki gün bir dizi ziyaretler için Kapaklı'ya gelerek partililer ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 19.02.2017 22:02:00 0
Yel

MHP İLÇE TEŞKİLATINI DA ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, İlçe Başkanı Salih Bezgin ve yeni oluşturulan yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gündeme dair konuların görüşüldüğü toplantının ardından Yel ve partililer referandumda “Evet” diyecek olan Kapaklı MHP İlçe Başkanı İsmail Türker ve yönetim kuruluna teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

STK’LARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

 

MHP Kapaklı İlçe Teşkilatından ayrılan Yel ve partililer Kapaklı Beşir Derneği, Uzunköprü-Meriç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Vize Kömürköy Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Vize Küçükyaylalılar Derneğini ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve 16 Nisan Referandumuna dair bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Mustafa Yel, Kapaklı Beşir Derneğine yaptıkları yardımlardan ötürü teşekkür etti. Partililer daha sonra ise AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyesi ve Sosyal Medya sorumlusu Ercan Dilsiz’in dedesi Metin Dilsiz ve babaannesi Fethiye Dilsiz’i evlerinde ziyaret edip hayır dualarını aldılar.