Albayrak Çiftini Ölüm Ayırdı

Çorlu Yulaflı Mahallesi'ndeki trafik kazası bir aileyi parçaladı. Arkadan çarpan otomobilin tutuşturduğu bir diğer otomobilde Ender Albayrak can verirken eşi yaralı kurtarıldı. Kaza sonrası kaçan sür

GÜNDEM 19.02.2017 21:42:00 0
Albayrak Çiftini Ölüm Ayırdı

Çorlu’da Sevinç ve Ender Albayrak çiftinin bulunduğu otomobile çarparak alev almasına neden olan ve kazadan sonra kaçan sürücü Muhammed D. ile arkadaşları Gökhan M. ile Sezai Ç. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Alev alan otomobilden çıkamayan Ender Albayrak’ın yaşamını yitirdiği kazanın ardından korktukları için kaçtıklarını anlatan şüphelilerden sürücü Muhammed D. tutuklandı.

 

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

 

Yulaflı Mahallesi’nde önceki gece meydana gelen kazada 59 ZV 989 plakalı otomobili ile caddede seyreden Muhammed D., önünde seyreden Ender Albayrak’ın kullandığı 59 FH 946 plakalı araca çarptı. Kazada takla atan araçlar alev alırken, Ender Albayrak sıkıştığı araçta yanarak hayatını kaybetti. Yanındaki eşi Sevinç Albayrak ise kazayı görenler tarafından yaralı olarak araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.Kazaya neden olan Muhammed D. ile araçta bulunan arkadaşları Gökhan M. ile Sezai Ç., alev alan kendi otomobillerinden çıkarak olay yerinden kaçtı.

 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI
 

Soruşturma başlatan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, kaçan sürücü ve araçta bulunanları tespit ederek gözaltına aldı. İfadelerinde korktukları için kaçtıklarını itiraf eden şüpheliler ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece araç sürücüsü Muhammed D. tutuklanırken, diğer arkadaşları ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Kazada hayatını kaybeden Ender Albayrak gözyaşlarıyla toprağa verilirken, yaralı olan eşi Sevinç Albayrak’ın tedavisi sürüyor.

 

Haber / Celal KARAKURT