Müthiş mücadele gülen yok 2-2

Süper Amatör Lig'in 16.hafta karşılaşmasında haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor evinde Çorlu Kültürspor'u konuk etti. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen ikinci devrenin ile

SPOR 19.02.2017 21:20:00 0
Müthiş mücadele gülen yok 2-2

GOL DENİZ’DEN GELDİ

 

Pazar günü Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor Sedat, Doğukan, Taner, Hayrullah, Sinan, Selçuk, Tezcan, Ali Rıza, Deniz, Hakan ve Onur ilk on biri ile başlarken, rakip Çorlu Kültürspor takımı ise Mücahit, Bülent, Ayhan, Gökhan, Yiğit, Vedat, Umutcan, Anıl ve Ogün ilk on biri ile başladı. Karşılaşmaya konuk ekip Çorlu Kültürspor başlarken, ilk dakikalardan itibaren 1911 Çerkezköyspor özellikle sol kanattan etkili hücumlar geliştirdi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da sol kanattan hızlı bir şekilde ceza sahası içersine giren Deniz rakibi tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltı vuruşunu değerlendiren Deniz takımını 1-0 öne geçirdi.

 

KÜLTÜRSPOR İKİNCİ DEVREYE İYİ BAŞLADI

 

Golün ardından toparlanmaya çalışan konuk ekip Çorlu Kültürspor geliştirdiği ataklarda beraberlik golünü aradı. İlerleyen bölümlere doğru rakibi ile ikili mücadeleye giren Hayrullah sakatlanarak yerini Nail’e bıraktı. Karşılaşmanın ilk devresi 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devre bambaşka bir Kültürspor sahada yer aldı. Rakibi karşısında özellikle sol kanattan hızlı hücumlarla geliştiren Çorlu Kültürspor’da topla buluşan Özhan’ın pasında Vedat kaleci Sedat ile karşı karşıya kaldı. Sedat’ı çalımlayan Vedat topu boş ağlara göndererek skora dengeyi getirdi.

 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresinde iyi bir oyun ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk 15 dakikasında varlık gösteremedi. Oyundan kopan rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen konuk ekip 62.dakikada karşılaşmada öne geçti. Sol kanattan hızlı gelişen atakta 1911 Çerkezköyspor’un uzaklaştıramadığı topta Ogün şık bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi. Karşılaşmada öne geçmesine rağmen rakibinin üst üste gelen iki golüne engel olamayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın son on dakikasında yüklenen 1911 Çerkezköyspor beraberlik golünü Deniz ile buldu. Ceza alanı içi sol çaprazda topla buluşan Deniz, düzelterek çektiği sert şut direğin dibinden ağlarla buluştu.

 

BİRER PUANLA AYRILDILAR

 

Karşılaşmada tekrar beraberliği yakalayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda taraftarının desteği ile galibiyet golü aradı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Deniz sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Deniz’in aşırtma ile gönderdiği topa Tezcan dokunamadı. Pozisyonun devamında ise Tezcan’ın ortasında topa iyi yükselen Sinan müsait pozisyonda topu ağlara gönderemedi. Uzatmaların son dakikasında Sedat’ın kullandığı degajda Sinan topu Deniz’e indirdi. Deniz’in röveşatası üstten auta gitti ve karşılaşmada 2-2 sonuçlandı.

 

Haber / Celal KARAKURT