(B) Grubu Ne Diyorsa O

Kapaklılı ülkücüler, Kapaklı Ülkü Ocakları'nın münazarasında yarıştı. Hem eleme turunda hem finalde fikrini kabullendiren (B) Grubu birinciliği edindi.

SPOR 13.02.2017 21:24:00 0
(B) Grubu Ne Diyorsa O

Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Kapaklı Belediye Meclis Salonu’nda 'Münazara' yarışması düzenledi. Kapaklı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Ferhat Doğan moderatörlüğündeki yarışmada jüri MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker ve başkan yardımcısı Oktay Temel, Kapaklı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Hakan Değirmenci ve yönetim kurulu üyesi Mert Bulut’tan oluştu. Münazarada bir konu üzerinde farklı görüşleri olan gruplar, kendi fikirlerini anlatarak kabullendirmek için yarıştı.

 

ÜLKEMİNNASIL KALKINIR?

 

Dört ayrı grubun eleme usulü yarıştığı münazarada Güray Yıldız, Eyüphan Turan, Haluk Yılmaz ve Batuhan Küçükdere’den oluşan (D) Grubu ile Semih Portakal, Cevdet Ertan, Yavuz Hüseyin Helep ve Burak Durmuş’tan oluşan (B) Grubu yarıştı. “Ülkenin kalkınmasında tarım mı üstündür sanayi mi?” konulu yarışmanın galibi (B) Grubu finale adını yazdırdı.

 

SAVAŞTA HANGİSİ ÜSTÜN?

 

İkinci yarışma “Savaşta bilgi mi üstündür, kılıç mı?” başlığı altında (C) ve (A) Grupları arasında gerçekleşti. (C) Grubu’nda Anıl Öz, Berkan Fıçıcı, İsmail Emre Dursun ve Cengiz Göçmez; (A) Grubu’nda Alican Özkan, Salih Turan, Gökmen Yıldırım ve Ferhat Kumyurt gruplarının finale kalması için mücadele etti. Final biletini (C) Grubu kaptı.

 

HANGİSİNE YAKIN OLMALI?

 

(B) ve (C) grupları finalde, “Türkiye günümüzde Rusya’ya mı, ABD’ye mi yakın olmalı” konulu münazarada karşılaştı. (B) Grubu finalde de kazanarak yarışmanın birincisi oldu. Grup üyelerine ödülleri jüri mensupları tarafından verildi. 

 

DEVAMI GELECEK

 

Kapaklı Ülkü Ocakları Başkanı Ersan Coşkunmünazaranın tüm yarışmacılarına, tüm konuklara ve ocak yöneticilerini, ilgisinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı İrfanMandalı ve Kapaklı Belediyesi bilgi işlem biriminden İsmail Uslu’ya teşekkür edip, “Allah hepsinden razı olsun” dedi. Coşkun benzer etkinliklerin süreceğini kaydetti.

 

 

Haber / Gökhan TEKER