Başkan Akay'a sınır ötesi tebrik ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bulgaristan'dan Antonovo Belediye Başkanı Taner Ali ve beraberindeki heyeti ağırladı. Konuklarının övgü dolu sözleriyle moral buldu.

GÜNDEM 13.02.2017 21:23:00 0
Başkan Akay

Komşu Ülke Bulgaristan'ın Targoviç İline bağlı Antonovo İlçesi Belediye Başkanı Taner Ali,   Belediye Meclis Başkanı Hayrettin Mehmedov ve beraberindeki heyet  ile birlikte  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı Türkan Saylan Kültür Merkezi’ndeki çalışma ofisinde ziyaret etti. Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette, Başkan Akay konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür etti.Kendilerini Çerkezköy’de ağırlamaktan da son derece memnunluk duyduğunu belirterek yaptığı ve yapacağı hizmetlerden söz etti.

 

BİZLERE YOL GÖSTERİCİ OLACAK

 

Bulgaristan Antonova Belediye Başkanı Taner Ali deVahap Akay’ın yaptığı çalışmaların yurt dışında da takdirle karşılandığını belirtip, “Kısa süre içinde önemli projeleri hayata geçirmiş olmanız bizleride meraklandırdı. Çalışmalarınızı yerinde görmek bizlere yol gösterici olacak” dedi. Taner Ali, Başkan Akay’ı Bulgaristan’da konukları olmaya da davet etti ve Antonova Belediyesi’nin plaketini takdim etti. Başkan Akay’da Taner Ali’ye Çerkezköy Belediyesi’nin plaketini sundu.

 

Haber / Rüşa AYDEMİR