Çerkezköy'de 14 Şubat hareketliliği

Sevgiler Günü öncesi çiçek ve hediyelik eşya işletmecileri, tezgahlarını güne özel ürünlerle donattı. Sevgililer günü nedeniyle işletme sahipleri, yoğun müşteri beklentisi bulunurken, çiftler

GÜNDEM 13.02.2017 21:22:00 0
Çerkezköy

14 ŞUBAT'A ÖZEL KAMPANYA YAPTI

 

Sevgililer Günü dolayısıyla tezgahlarını süsleyen ve birbirinden güzel çiçeklerle donatan Manolya Çiçekçilik işletmesi sahibi Tolga Yayla birbirini seven çiftlerin yüzünü güldürecek güzel kampanyalar ile sevenlerin yanında olacağını belirtti. Sevgililer Günü dolayısıyla kampanya düzenlediğini kaydeden Yayla, 14 Şubat'ta orkide alana aşkın simgesi olan gülü ücretsiz vereceklerini ve şehir içi çiçek gönderimi ücreti almayacaklarını ifade etti.

 

SEVDİKLERİMİZİ MUTLU ETMELİYİZ

 

Sevgililer Günü'ne özel hareketlilik yaşayan bir diğer işletme ise Uğur Çiçekçilik oldu. İşletme sahibi Uğur Nas yoğun bir tempoda çalışarak güne özel çiçeklerle birbirini seven çiftlerin yüzünü güldürmek için büyük uğraş verdiklerini ifade ederek, "Daha güzel biz hizmet vermek için en güzel en kaliteli çiçekleri getirdik. Kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugün sadece sevgililere özel olan bir gün değildir. 14 Şubat Günü bütün sevenlerin ve sevilenlerin günüdür. Bizler de sevdiklerimizi mutlu etmeliyiz. Şu anda satışlarımız oldukça güzel" dedi.

 

İŞLERİN DAHA DA ARTMASINI BEKLİYORUZ

 

Afacan Çiçekçilik işletmesi de bu özel güne hazırlanan bir diğer işletme oldu. 14 Şubat'a özel ürünlerle sevenlerin kalbini ısıtan Afacan Çiçekçilik'te yoğunluktan nasibini aldı. Özel güne dair ürünlerini müşterilerine sunan Zikri Arıç, "Sevgililer Günü'ne özel ürünlerimizle sevenlerin yanındayız. İşlerimiz çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Daha da artmasını bekliyoruz. Uzun süredir iş yapamamaktan şikayetçi olan esnafın yüzü güldü. Çiçekçiler ve hediyelik eşya satan mağazaların bu bereketli alışverişe ihtiyacı vardı" şeklinde konuştu.