Çiçek Kokan Şarkılar Alkış ve Çiçekle Ödüllendirildi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılan Bisanthe Oda Müziği Festivali muhteşem bir konserle devam etti.

GÜNDEM 12.02.2017 22:04:00 0
Çiçek Kokan Şarkılar Alkış ve Çiçekle Ödüllendirildi

Keman, viyolonsel ve piyanodan oluşan Trio Barcarol, Süleymanpaşalılar’a unutulmaz bir gece yaşattı.Kemanda IrinaNikotina, viyolonselde Julia Krepak’e piyanodaAslı Tuncay’ın yer aldığı topluluk, erken ve geç romantik döneme ait eserleri seslendirdi. Dinleyicilerin dakikalarca ayakta alkışladığı Trio Barcarol’e konser sonunda çiçek takdim ederek performanslarından ötürü tebrik eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, güzel konser içinSüleymanpaşalı klasik müzikseverler adına teşekkür etti.Festival yönceki akşam Brassolist konseri ile tamamlandı.

 

BRASSOLIST KİMDİR

 

2014 yılında İstanbul Devlet Opera ve Balesi Brass Sanatçıları tarafından kurulan Brassolist Quintet jazz standartlarından türkülerimize uzanan renkli repertuarlarını, bir solist eşliğinde dinleyiciye sunuyor.Brassolist'in solistliğini üstlenen Ceren Gündoğdu 2013 yılından beri TRT Türk ekranlarında kendine ait müzik programının solistliğini ve sunuculuğunu devam ettirmektedir.

 

Haber / Gökhan TEKER