Maskeli soyguncular İstanbul'da enselendi

Kapaklı İstiklal Caddesi üzerinde bulunan bir markette 7 Şubat Salı günü silahlı soygun gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan üç zanlı İstanbul'da yakalandı.

GÜNDEM 10.02.2017 09:25:00 0
Maskeli soyguncular İstanbul

SOYGUNUN ARDINDAN KAÇTILAR 

 

7 Şubat Salı günü Kapaklı İstiklal Caddesi'nde meydana gelen silahlı soygun olayının failleri İstanbul'da yakalandı. Etrafta bir süre keşif yaptıktan sonra markete giren iki şahıs, kasada bulunan parayı silah zoruyla aldı. Paniğe kapılan market çalışanları marketin arka tarafına doğru hızla uzaklaşırken, soygunu gerçekleştiren zanlılar aldıkları parayla kayıplara karışmıştı. Kamera kayıtlarına bakarak zanlıların eşkaline ulaşmaya çalışan Kapaklı Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları incelemeler sonucunda 20 Ocak Cuma günü Kapaklı'da meydana gelen bir başka soygun olayının failleri ile aynı kişilerin olduğu kanaatine vardı.

 

GPRS ÜZERİNDEN TAKİP EDİLDİ

 

Zanlıların kullandığı aracın plakasının tespit edilmesinin ardından aracın kiralık olduğunu öğrenen ekipler, uydu aracılığıyla GPRS üzerinden şahısların İstanbul'da olduklarını belirledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile irtibata geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü, iki zanlının eşkalini ve plakayı iletti.

 

İSTANBUL'DA DA SİLAHLI SOYGUNA KARIŞTILAR

 

İstanbul Başakşehir’de de önceki gün market soygununa karıştıkları öğrenilen şahıslar, kısa süre içerisinde Esenyurt’ta yakalandı. İstanbul'da 1, Kapaklı'da 2 soygun olayına karıştıkları öğrenilen maskeli hırsızlar Nazif Çukur, Ozan Özcan ve Sercan Özdemir ifadeleri alındıktan sonra Adliye’ye sevk edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ