Zabıta ekiplerinden fırın ve pastanelere denetim

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın ve pastanelere yönelik temizlik ve hijyen denetimi gerçekleştirdi. Denetim esnasında ekmeğin gramajı ile birlikte fırın ve pastanelerin imalathane bö

GÜNDEM 7.02.2017 19:57:00 0
Zabıta ekiplerinden fırın ve pastanelere denetim

“ESNAFLARIMIZA UYARILARDA BULUNDUK” 

 

Denetimler hakkında bilgi veren Kapaklı Zabıta Müdürlüğü ekipleri “ Fırınlarımızın hangi koşullarda ekmek üretimi yaptığını, ekmek gramajlarının kendilerine verilen şartlar dâhilinde yapılıp yapılmadıklarını tespit ediyoruz. İlçede faaliyet gösteren tüm fırın ve pastane imalathaneleri gezdik. Personelin temizliği, ortamın sağlığa uygun olup olmadığını yerinde görerek denetledik. Eksikleri bulunan esnaflarımıza da uyarılarda bulunarak, eksiklerini gidermeleri için süre verdik. Verdiğimiz  süre zarfında eksiklerini gidermeyen esnaflar hakkında kesinlikle cezai işlemler başlatılacak” dedi.

 

“TAVİZ VERİLMEYECEK”

 

Zabıta ekiplerinin çalışmalarını değerlendiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Ekiplerimiz ilçede hizmet veren fırın ve pastanelerin temizlik ve hijyen yönünden denetledi.  Halk sağlığını yakından ilgilendiren bu konuda asla taviz verilmeyecek. Vatandaşlarımızın sofralarına sağlıklı gıdaların ulaşması için ekiplerimiz tarafından sürdürülen denetimler aralıksız devam edecektir” diye konuştu.