1 milyon 60 bin 600 TL lise için kullanılacak

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Taha Ülker Başkanlığı'nda dün gerçekleştirildi.

GÜNDEM 6.02.2017 21:18:00 0
1 milyon 60 bin 600 TL lise için kullanılacak

AYŞE DOĞAN’DA KATILDI

 

Dün saat 16.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen Ocak ayı meclis toplantısına Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ve Yusuf Hayri de katıldı. Toplantı öncesinde konuşan Meclis Başkanı Taha Ülker, ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi kapsamında 125.Yıl Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldıklarını belirterek proje hakkında meclis üyelerine bilgilendirme yaptı.

 

“100 SINIF DESTEK VEREBİLİRİZ”

 

“Bir Sınıf Donat Adını Yaşat “ projesi ile büyük yol kat ettiklerini kaydeden  Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan “ ÇTSO7nun hem kurum hem de bireysel olarak projeye destek sağlayabilir” dedi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva da ÇTSO olarak 10 Meslek Komitesinin bulunduğunu ve her meslek komitesinin 10 sınıf donattığı taktirde projeye 100 sınıflık bir destek sağlayabileceklerini  kaydetti.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Konuşmaların ardından meclis toplantısında ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Saygı duruşunun ardından başlayan toplantıda ilk olarak Mesleklerin gruplandırılması rehberine eklenen faaliyet kodları görüşüldü. Yapılan bilgilendirmede 11 kod eklendiği ve 1 kodunda da değiştiği belirtildi. İlgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Aralık 2016 gelir-gider bütçe izleme raporu ve mizan belirlendi. Açıklamada gelirin 269 bin 961 TL, giderin ise 423 bin 566 TL olduğu kaydedildi. Gelir-gider tablosu da meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

 

PROJEYİ GÖRÜŞTÜLER

 

2016 yılı kesin mizan, gelir tablosu ve bilançonun görüşülmesinde ise gelirin 3 milyon 260 bin 724 TL, giderin de 2 milyon 208 bin 41 TL olduğu açıklandı. 1 milyon 60 bin 600 TL paranın da yapılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin harcamalarında kullanılacağı kaydedildi. Oylamaya sunulan ilgili gündem maddesi de oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis üyeleri ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesini görüştü.