Dikkatsizlik kazayı getirdi: 1 yaralı

Bir anlık dikkatsizlik Kızılpınar ışıklarda az kalsın bir cana mal oluyordu. İki aracın çarpıştığı kaza dün saat 20.30'da meydan geldi. Çerkezköy istikametime doğru seyir halinde olan iki araÃ?

GÜNDEM 2.02.2017 22:56:00 0
Dikkatsizlik kazayı getirdi: 1 yaralı

ARKADAN ÇARPTI

 

1 kişinin yaralandığı kaza, Kızılpınar ışıklarda meydana geldi, iki aracın karıştığı kazada iki araçta da büyük çaplı maddi hasar oluştu. Meydana gelen kaza gördü tanıklarının ifadesine göre Veliköy istikametinden Çerkezköy istikametine seyreden 59 TH 529 plakalı araç sürücüsü Gürkan Sert, aynı yönde seyreden Ali Avcı idaresindeki 34 BJ 0459 plakalı araca arkadan çarptı. Trafik kısa süreliğine Jandarma ekipleri tarafından kontrollü olarak sağlandı.

 

TERS ŞERİDE GİRDİ

 

Meydana gelen kazada Ali Avcı yaralanırken, iki araçta da büyük çapta hasar oluştu.  Ali Avcı'nın aracı kaza anında çarpmanın etkisiyle savrularak ters şeride girerken, güçlükle durabildi.  İtfaiye ekipleri ve ambulans olay yerine ivedi bir şekilde gelirken, Ali Avcı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen araçlar çekici vasıtasıyla çekilirken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.